ATURADA GENERAL 3 D’OCTUBRE

Benvolgudes famílies,

La repressió tan brutal i les imatges tan horroroses dels cossos policials estatals contra una societat catalana completament pacífica, que l’únic que volia era defensar un dret tan bàsic com el dret a decidir el seu futur, ens porten a la necessitat de respondre-hi com a col·lectiu.

Les imatges d’ahir són especialment greus perquè moltes de les actuacions policials es van produir en les nostres escoles i instituts, llocs on s’ensenya democràcia, a ser ciutadà, drets i pau.

Sempre hem treballat a les nostres escoles partint del principi que amb violència no se solucionen els conflictes. Per tant, coherents amb aquest principi i vista la barbàrie dels cossos policials estatals, hem de respondre-hi . L’alumnat, la societat, la resta de l’Estat, Europa i el món sencer ha de ser testimoni que no ens quedarem callats i acceptarem com guanya la força davant la raó.

Així doncs, demà 3 d’octubre no hi haurà classes per tal d’ensenyar que la resposta pacífica a les agressions no és només un dret sinó un deure.

Pel que fa a la reunió informativa d’inici de curs de Cicle Superior prevista per demà a la tarda, queda aplaçada al dimarts 10 d’octubre a les 16.45h.

Pel que fa a l’acollida matinal, l’AFA preveu oferir el servei amb normalitat.

També us informem que, tal i com marca el Decret de serveis mínims,  a l’escola romandrà un membre de l’equip directiu i 2 docents.

US MANTINDREM INFORMATS DE QUALSEVOL NOVETAT A TRAVÉS DE LA WEB DE L’ESCOLA.

 

Anuncios